Het Verhaal

 

 

Ik krijg van veel relaties de vraag: Hoe kom je bij het idee van de Cannoli? 

 

Ik zal mezelf eerst even voorstellen, ik ben Luca en inmiddels 20 jaar oud, klaar met mijn opleiding en gevestigd in Heinenoord met mijn groothandel (Di Luca Food since 2019) en productiebedrijf (i Love Cannoli since 2021). De roots van Italië zijn mij met de paplepel ingegoten gezien mijn vader "de PastaMan" is. Mijn vader ging op 22 jarige leeftijd naar Italië, leerde daar alles over pasta en zo vele jaren later sloeg deze vonk over naar mij. De "zoete" kant van Italië komt bij mijn moeder vandaan, zij is ooit begonnen met ItalianCookies en zocht in Italië naar de beste amandel koekjes en cannoli. Het enige nadeel van inkopen is dat iedereen dit uiteindelijk kon en al snel alles gekopieerd werd. Mijn moeder is hier uiteindelijk mee gestopt omdat ik ook nog een broer en zus heb en het bij ons thuis altijd aardig druk is geweest. Nu had ik zelf een idee, mijn vader verzint en maakt heel veel smaken voor gevulde pasta...dat kan ik ook! Maar dan met Cannoli. Op dit moment maken wij meer dan 30 smaken Cannoli en 15 smaken zachte Nougat, ik ben op het moment erg druk met een nieuwe italiaanse dessertlijn die ik via mijn B2B site Di Luca Food & Bestelcannoli.nl aan bedrijven lever.

 

Update nov. 2022 : Na bijna 8 maanden in mijn nieuwe bedrijfspand en meer dan 180 verkooppunten verder ga ik verbouwen (medio jan 2023) om al mijn relaties nog beter van dienst te zijn. Hoe tof is dit, groeien doe je samen, bedankt! 

 

Update mei 2023: Mijn keuken is nu 100m2 en ik heb 2 fulltime collega's aangenomen waardoor ik de groei die ik voor ogen had kan realiseren. Mijn nieuwe collega's komen beide uit de foodproductie en pakken alles super goed op, ik ben meer dan blij en wil nog zeker samen verder groeien.Ik ga nu zelf meer naar buiten om mijn bestaande en nieuwe relaties te bezoeken zowel in Nederland als Belgie en ben ook druk bezig om op beurzen te gaan staan.

 Update augustus 2023: Nieuwe introductie van de Cannoncini Gourmet, Luchtige cannoli van bladerdeeg met een zachte vulling en luxe chocodip met extra toppings. Dit is weer een aanwinst in het assortiment!

 

 Update september 2023: Ja ja, het gaat gebeuren! De tht testen van de amandelkoekjes zit nu op 3 maanden en de structuur en smaak is top, wij gaan in wk 38 weer verbouwen en dan net voor de drukste periode van het jaar starten met The Bakery...keep you informed!

Mijn droom is om ooit mijn eigen pand te laten bouwen/kopen en dat gaat ons zeker lukken, samen met met team ga ik gas geven. Samen werken,werkt beter.

 

Ik ben dankbaar voor het vertrouwen van mijn relaties, samen werken werkt beter!

 

Ciao, Team i Love Cannoli